25.09.2018
Elva Kultuurikeskus

Sügisele vastu uue kultuuriprogrammiga

Puulehed on juba kuldset tooni võtmas, päike käib madalama kaarega ning kaugel see lumigi enam on. Kultuur on kolinud taas tubasematesse tingimustesse ning mitmekesine programm ootab ees!

Juba sel pühapäeval jätkub meie “Eakate tantsuline puhkeõhtu” sari, kus sel korral astuvad üles Anti Mehine ja Pange Poisid. Õhtut juhib Juta Tigane ning avatud on KultuuriKohvik. Pääse, hinnaga 5€, on müügil kohapeal.

Uuele kuule läheme vastu märksõnaga “ettevõtlus”, kui terve nädala jooksul on võimalus osa saada Elva valla ettevõtlusnädalast. Elva Kultuurikeskuses võtame teid vastu

3.oktoobril, kell 18, kui toimub Ettevõtjate mentorklubi ning 4.oktoobril, kui toimub Elva valla Ettevõtluskonverents “Samm Sinu unistusteni”. Täpsema info leiad Elva valla kodulehelt!

11.oktoobril saabuvad Elvasse VAT-teatri näitlejad, tükiga “Pal-tänava poisid”. Tänaseks on saal küll välja müüdud, küll aga on saadaval viimased lisakohad. Kel Ferenc Molnári kirjutatud lugu meeles kooli ajast või soovib lihtsalt menutükist osa saada, peaks kiirelt sammud Piletimaailma seadma! Etendus algab 18:00.

Käesoleval aastal möödub 50-aastat legendaarsest telesaatest “Horoskoop”. Elva kollektiivi “Helisev Horoskoop” eestvedamisel toimub selle auks kontsert, mis leiab aset 12.oktoobril, algusega kell 19. Lavale jõuavad meesansambel, naisansambel, solistid kui Anne Velli, kes ilmselt tutvustamist ei vaja. Õhtujuhi rollis astub üles  Karl Kristopher Tigane. Piletid, hinnaga 5€, on müügis Piletimaailma keskkonnas.

Oktoobri teises pooles, täpsemalt 19.oktoober, jõuab Elva Kultuurikeskusesse Kuressaare Linnateater lavastusega “Paljasjalgne Debora”, mis pühendatud Debora Vaarandi 100. sünniaastapäevale. Lavale astuvad:  Piret Rauk, Merilin Kirbits, Andres Raag (Tallinna Linnateater), Arvi Mägi ja Aarne Mägi. Piletid müügis Piletimaailmas.

Nagu ikka saab ennast meie sündmustega kursis hoida läbi kodulehe – www.elvakultuur.ee või sotsiaalmeedia.

Kohtumiseni Elva Kultuurikeskuses!

Kultuur algab Kultuurikeskusest!