23.04.2019
Elva Kultuurikeskus

SA Elva Kultuur ja Sport pakub tööd spordijuhile ja turismijuhile

SA Elva Kultuur ja Sport on kuulutanud välja konkursi Elva valla spordijuhi ja turismijuhi kohale. Kui sa tunned, et tahad panustada Tartumaa ühe suurima valla spordi või turismi arengusse, siis saada juba täna oma avaldus teele!

Spordijuht

Sinu peamiseks ülesandeks on Elva valla sporditegevuste korraldamine ja juhtimine. Kui sul on kõrgharidus, võõrkeelte oskus ning saad hakkama projektikirjutamise ja juhtimisega, väärtustades koostöö-ja meeskonnatööoskust, siis see pakkumine on just sulle.

Kandideerimiseks palun kirjuta essee pealkirjaga „Minu lahendused Elva valla spordivaldkonna väljakutsetele“ ja saada elulookirjeldus koos palgasooviga hiljemalt 5.maiks aadressile katlin.saarela@elva.ee

Turismijuht

Sinu ülesandeks saab kavandada, korraldada ja ellu viia Elva valla turismiarengut. Kanditaadilt eeldatakse kõrghariduse olemasolu, võõrkeelte oskust, projektikirjutamise ja juhtimise oskust ning koostöö-ja meeskonnatööoskust.

Kandideerimiseks palun kirjuta essee pealkirjaga „Minu lahendused Elva valla turismivaldkonna väljakutsetele“ ja saada elulookirjeldus koos palgasooviga hiljemalt 5.maiks aadressile katlin.saarela@elva.ee