10.04.2018
Elva Kultuurikeskus

Kolm sündmust, millest aprillis ilma ei tasu jääda

Veel enne kui sukeldute oma aiamaadele või suvesoe teid enda rüppe meelitab, on meil kolm soovitust, kuidas aprilli kultuursemaks teha! Kevade programm meie majas on üsna tihe, seega visake pilk peale meie kodulehe sündmuskalendrile.

Ühtede jaoks on kuraditosin ja reede seotud ebaõnnega, teiste jaoks õnnega. Paneme selle proovile ning kutsume teid sel reedel Elva Kultuurikeskusesse tantsuõhtule, kus esineb ansambel Justament. Justament on Eesti ansambel, mis tegutseb alates 28. oktoobrist 1980. Justament alustas rahvaliku ja kantrimuusikaga, viljeles bluegrassi ja country rocki, pöördus siis beat-muusika radadele ja nüüd esitab segu sellest kõigest. Alates 1990. aastatest on kavas peamiselt omalooming[1]. Me kõike ära ei räägi, vaid soovitame kohale tulla. Peoõhtule saab pääsme, hinnaga 10€, soetada Piletimaailma müügikeskkonnast. Facebooki kasutajatel soovitame külastada meie lehte, sest seal on käimas loosimäng, kus auhinnaks kaks prii pääset.

Midagi erilist pakuvad sel kuul meie lõunanaabrid  Raimonds Macats ja Aivars Hermanis, kes mõlemad tunnustatud muusikud. Aivars Hermanis on Läti kitarrist, helilooja, arranžeerija, produtsent ja promootor. Ta on lõpetanud Liepaja Muusikaakadeemia klassikalise kitarri, rahvamuusikaorkestri juhtimise ja muusikapedagoogika erialal[2]. Raimonds Macats on tuntud helilooja, produtsent ja arranžeerija, kes lõpetanud Läti Muusikaakadeemia viiuli eralal ja on korduvalt olnud mitme rahvusvahelise konkursi laureaat. Ta on mänginud klahvpille Läti kultusbändides “Sīpoli”, “Inversija” ja ”Odis”. Raimonds on ainus elukutseline suupillimängija Lätis[3]. Kes sellest kontserdist osa tahab saada, siis pääsmed, hinnaga 10€, müügis Piletimaailma müügikeskkonnas.

Kevadist särtsu toovad meie majja traditsiooniliselt RN Stuudio õpilased. Elva tantsustuudio RN alustas tegevust aastal 2006 ning on olnud huvikoolis läbi aegade üks kõige populaarseimaid huviringe. Oma etteastete ja esinemistega erinevates Eestimaa paikades on RN Stuudio valmistanud palju rõõmu. Peale selle on mitmetelt võistlustelt toodud rohkelt poodiumikohti. Iga hooaja lõpus korraldab stuudio kontserdi, mis on kokkuvõte hooaja etteastetest. Teie ette asutvad erinevad vanuserühmad, keda juhendavad säravad Mari-Liis Kurvits ja Merit Täht[4]. Kes sellest kindlasti osa tahab saada siis pääsmed tuleks osta juba täna Piletimaailma müügikeskkonnas, hinnaks 5€.