18.09.2017
Elva Kultuurikeskus

Elva Ettevõtluspäeval tunnustame Elva linna ettevõtjaid

Oktoobri esimesel nädalal toimub järjekordne üle-Eestiline Ettevõtlusnädal. Nende sündmuste raames korraldame 6.oktoobril,  algusega kell 10 Elva Kultuurikeskuses Elva Ettevõtluspäeva. Päevaprogramm toob lavale mitmed oma ala spetsialistid ning päeva teises pooles on soovijail võimalus külastatada Enics Eesti Elva tehast. Toetudes varasematele ettepanekutele, kuulutame välja konkursi kohalike ettevõtjate tunnustamiseks, seda neljas erinevas kategoorias, mille kohta leiate täpsema info Elva linna kodulehelt.

Elva Ettevõtluspäeval räägime erinevatel teemadel, millega tänapäeva ettevõtjad silmitsi seisavad. Eesti ühte tuntumat disainiagentuuri Neway juhtiv Jaan Naaber heidab pilgu agentuuri hingeellu. Aune Past, Past ja Partnerid kommunikatsioonibüroost, viib meid suhtekorralduse maailma. Aktuaalsest sotisaalmeediast ja mainest teeb ettekande Tartu Ülikooli Ühiskonnateaduste instituudist Maria Murumaa-Mengel ning rahvusvahelise ettevõtte juhtimise hingeelust räägib Enics Eesti AS juht Jaanus Aal.

Päeva lõppu on planeeritud Enics Eesti AS Elva tehase külastus, mis mõni aeg tagasi avas viis miljonit eurot maksnud tehase laienduse. Selleks on vajalik eelregistreerimine, mida saab teha läbi Elva Kultuurikeskuse kodulehe.

Päeva pidulikum pool kuulub esmakordselt välja antavatele Elva Ettevõtlusauhindadele. Lähtudes ettevõtjate soovile, on SA Elva Kultuur võtnud initsiatiivi, et läbi viia ettevõtlusauhindade hääletust. Kuna tegemist on Elvas esmakordse sündmusega ja tuginedes erinevatele infoallikatele, on sel korral nominendid ette antud, kelle poolt oma hääl anda. Selleks tuleb külastada Elva linna kodulehte, tuvastada ennast ID-kaardi alusel ning hääletada.

„Elvas on väga mitmekülgseid ettevõtteid, kes kõik vääriksid tunnustust. Antud juhul on tegemist uue asjaga, mistõttu lahendasime olukorra selliselt. Loodame, et inimesed panustavad aktiivselt ning annab ettevõtjatele innustust“ kommenteeris SA Elva Kultuur juhataja, Kätlin Saarela.

Ettevõtlusauhindade hääletus toimub kuni 1.oktoobrini (k.a) ning auhinnad antakse üle 6.oktoobril Elva Ettevõtluspäeval. Kui nominentide hulgast on jäänud välja keegi, kes vastab esitatud tingimustele, siis ootame täiendusettepanekuid kuni 19.septembrini. Misjärel vaadatakse ettepanek üle ja tingimustele vastates, lisatakse nominentide hulka. Ettepanekud saata e-posti teel kultuur@elva.ee.

Täiendavat infot Elva Ettevõtluspäeva kohta leiab Elva Kultuurikeskuse kodulehelt, www.elvakultuur.ee ning Ettevõtlusauhindade hääletus toimub Elva linna kodulehel www.elva.ee. Elva Ettevõtluspäevast osavõtt on prii, kuid vajalik on eelregistreerimine, mida saab teha Kultuurikeskuse kodulehe vahendusel.

Lisainfo:

Kätlin Saarela
Juhatuse liige
SA Elva Kultuur
Tel: 7457 201
kultuur@elva.ee

Koostaja:

Merili Aasma
kultuur@elva.ee