23.08.2019
Verevi rand

Elva Elamusfestival tuleb taas!

Sel laupäeval, 24. augustil toimub Elvas, Verevi rannas teist korda Elva Elamusfestival, kus on kõigil võimalus tutvuda kohalike ettevõtjate ja nende tegemistega. Paralleelselt toimub ka huvialamess, kultuuriprogramm ning tegevused noortelaval.

Elva Elamusfestivalile on end kirja pannud 43 ettevõtet. Elva abivallavanem Marika Saar ütles, et festival on hea võimalus nii kohalikele kui ka külalistele, et saada aimu, missugune on Elva valla ettevõtlik pool. „Festivalil saab kohtuda väga erinevatel aladel tegutsevate ettevõtjatega: spordi, käsitöö, iluteeninduse, kinnisvara, mahetoidu- ja joogi, foto ning paljudes muudes valdkondades töötavate inimestega.“

Festivalil toimub ka huvialamess, kus on võimalus tutvuda kohalike huviringidega. Messil saab osa võtta erinevatest töötubadest: lastejooga, trummiõpituba, meikimise ABC, jumping,  digikunst, kalastusring ja palju muud. Festivalil on esindatud kohalikud spordiklubid: judo, võrkpall, korvpall, discgolf jne.

Noortelava programmi on kokku pannud Elva Valla Noortevolikogu. Üles astuvad säravad kohalikud noored erinevate etteastetega. Näha saab näiteks tantsu- ja rulatrikke, kuulda laulmist ja pillimängu.

Ettevõtjate- ja huvialamessi ning noortelava programm kestab kella 13st 18ni. Õhtu lõppeb kell 18 algava kontserdiga, kus esinevad ansamblid Mesi, Hoovus ja Black Velvet. Pidu kestab umbes kella 22ni.

Festival on külastajatele tasuta, kuid siiski tasub ettevõtete pakutavate elamuste nautimiseks kaasa varuda sularaha.

 

Lisainfo:

Margit Kink, kultuurispetsialist
margit.kink@elva.ee või tel 5855 3137

Marika Saar, abivallavanem
marika.saar@elva.ee või tel 522 7013