Ühiskülastus: Toru. Krossides läbi elu

Ühiskülastus: Toru. Krossides läbi elu

Registreerunute vähesuse tõttu ühiskülastust ei toimu!

Elva Kultuurikeskus on taas korraldamas ühiskülastust Viljandi Ugalasse. Sel korral läheme vaatama Ott Aardami “Toru.Krossides läbi elu”.

Etenduse kuupäev: 10.mai 2019, kell 19:00
Pilet Ugala eripakkumisega: 9€ (kohad 1-2 reas)
Bussipilet: 6€
Väljasõit Elva Kultuurikeskuse juurest 17:30 (võib muutuda lähtuvalt ehitustöödest, sõitjatega võetakse individuaalselt ühendust).
Registreeruda hiljemalt 25.aprill 2019 tel:7457 201 või kultuur@elva.ee

Etenduse sisu: 
On üks Eesti perekond, kelle elu on keerelnud suuresti selle ümber, kuidas mootorratastega keerulist ja künklikku rada mööda võimalikult kiiresti sõita. Neil on oma krossirada, päris korralik rada, mille pereisa on oma käte ja traktoriga ehitanud. Pere vanem poegki on sellelt rajalt tuule tiibadesse saanud. Nüüd pesitseb ta Itaalias ja teda kutsutakse Antonioks. Ta tiirutab võidukalt Euroopa kõige kiirematel ringradadel, kuid kodus ei ole Antonio käinud väga-väga kaua ja selleks on tal ka omad mõjuvad põhjused. Ema annab aga endast kõik, et armas ja kuulus poeg koju tuleks, ja nüüd ongi Antonio sunnitud naasma, sest kodus on olukord muutunud kriitiliseks. Nimelt tahetakse pere krossirajale ehitada toru.

Kui inimesed tegutsevad kirega, siis on juba päris hästi ja kui inimesed tegutsevad suure kirega, siis on veel paremini, aga kirg võib ka nii suureks minna, et keegi saab haiget, väga haiget. Kuidas siis saaks ometi nii, et oleks jälle kerge hingata, et oleks sama hea, nagu oli enne…

Ott Aardami traagiline komöödia „Toru. Krossides läbi elu” kõneleb kirest, armastusest, süüst, vassimisest, andeksandmisest ja vaatab, kuidas, kus ja millal need on. Millal need üldse võimalikud on?

Osades:
Terje Pennie, Peeter Jürgens, Tanel Ingi, Tarvo Vridolin, Kata-Riina Luide, Triinu Meriste, Laura Peterson, Luule Komissarov, Rait Õunapuu, Peeter Konovalov, Kiiri Tamm ja Reigo Tamm (Rahvusooper Estonia)