Kultuurikollektiivid

KONGUTA SEGAKOOR

dirigendid Merilin Seer, Ragne Lind

 

Konguta segakoor asutati 2004. aasta veebruaris. Meie koori eesmärkideks on  koorimuusika populariseerimine  ja inimestele läbi  kontserttegevuse  positiivsete emotsioonide jagamine. 2008. aastal osalesime populaarses telesaates “Laululahing”, kus jõudsime välja 1/2 finaali. 2010. aasatal saime II koha Viimsi Jazz-Pop festivalil. Meie repertuaaris on nii klassikaline koori-muusika kui ka kaasaegne jazz-popp. Kooris laulab üle 20 inimese Elva vallast ja kaugemaltki. Konguta Segakoori koduleht

SEGARÜHM KAVALIK

juhendaja Kaie Tali

Alustas oma tegevust 1989.a.

Tantsime folkloorseid ning stili- seeritud eesti rahvatantse, teiste rahvaste tantse, show- tantse ning seltskonnatantse.  Naised kannavad Audru, mehed Tartu-Maarja rahvariideid. Meie rühmas tantsib hetkel 19 rahva tantsuhuvilist. Oleme tantsinud  selle aja jooksul kõikidel Eesti  suurtel ja väiksematel tantsu- pidudel. Oleme käinud  rahvus- vahelisteltantsufestivalidel.

Ootame esinemispakkumisi!

 

NOORTE SEGARÜHM KONTS ja VARVAS

juhendaja Kaie Tali

TANTSURÜHM PIHLAKOBAR

juhendaja Kaie Tali

 

Memmede tantsurühm Pihlakobar tantsib juba 25. aastat. Nad on väga kokkuhoidev seltskkond, kes armastab tantsida. Nende kavas on lõbusad ja ilusad ning vanad ja uued rahvatantsud.

 

KONGUTA KAPELL

juhendaja June Kaaver

 

Konguta Kapell loodi 2005.a kevadel, et arendada Konguta vallas rahvamuusika traditsioone.Konguta kapell mängib rahvalikku muusikat. Meie lõbus laul ja rõõmus meel mõjub sageli ka Eestlastele positiivselt millest tingituna hakkavad inimesed tantsima ja laulma.
June Kaaver- akordion
Piret Terve – rütmipillid
Valdur Metsallik – kontrabass
Aigar Koppel – banjo
Andres Sapar – mandolin
Anti Mehine – viiul/laul
Meelis Külaots – laul/jauram

NAISANSAMBEL MESI

juhendaja Merilin Seer

Te ju teate, milline on värske MESI? Selles on kokku sulanud suvine päike, mesilindude töö, värvilised lilleõied, magusad unelmad… Ansambel MESI alustas oma tegevust 2014. aasta novembris, mil 8 musikaalset naist ühinesed unistuste vokaalansambliks. Neid ühendab armastus laulmise ja magusate asjade vastu. Mesinaiste repertuaar koosneb väga erinevatest lugudest – on nii lõbusaid kui kurbi, isamaalisi, vallatuid ja õpetlikke, unistustest ja elust enesest, – meestele, naistele ja lastele ja lemmikloomadele- igaühele midagi!

 

************************
Infot kollektiivide kohta saab juhendajatelt või rahvamaja juhatajalt.
Meelis Külaots
e-post: konguta.rahvamaja@elva.ee
telefon: +372 525 9576